Descripció

CENTRE FREESTYLE & JUMPING

El 360ºeXtrem és un espai dedicat a l’esport i a l’oci, per a totes les edats, gustos i nivells. Un espai per venir a passar una bona estona amb els amics, germans i cosins, companys de classe… Un espai per venir a utilitzar les instal·lacions de forma lliure fent allò que més t’agrada, aprendre amb un monitor nostre, celebrar el teu aniversari, entrenar amb el teu club,…

ZONES PER ACCEDIR

KIDS CORNER

Un espai adaptat als més menuts de casa (0-3 anys). En aquest, s’interactua pares-fills realitzant jocs d’encaixos, gatejant o caminant per rampes, escalant,…

ZONA FREESTYLE

Una zona pels amants de l’adrenalina: terra de gimnàstica, llits elàstics, foam pits, rampes de fusta (skate, rollers, bmx…) i rampa de snowflex (esquís i taula snowboard) amb caiguda a foam.

JUMPING

Una zona pels amants dels llits elàstics. Hi trobaràs llits elàstics per saltar, per a realitzar una esmaixada realitzant una cabriola abans i un espai de llits elàstics per jugar al joc de mata-mata o al dodge attack creant dos equips.

BOWL

Una zona pels amants del skate, rollers, bmx o scooter. Un bowl per gaudir fent els millors trucs

QUÈ S’HI POT FER?

ACCÈS LLIURE

Gaudeix de les instal·lacions que t’ofereix el 360ºeXtrem sol, amb amics o família. Escull la zona que més t’agrada, compra el tiquet a la recepció i a gaudir durant aquella estona (reserva el teu torn).

CLASSE AMB MONITOR

Aprèn o millora algun truc o un esport amb un dels nostres monitors qualificats. Tens l’opció de realitzar una classe individual o bé, amb grup. Important reservar amb antelació.

CELEBRA L’ANIVERSARI

Celebra el teu aniversari amb tots els teus amics saltant i berenant al 360ºeXtrem. Consulta’ns els nostres packs.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aactivitats al sortir de l’escola: Baby gym (3 a 5 anys), Multiesport (5 a 7 anys), Freestyle (a partir de 7 anys): circuits de pscicomotricitat, gimnàstica, llit elàstic, skate, rollers, parkour, jumping… són les nostres activitats. A més, disposaràs d’avantatges. Inscripcions obertes!

CAMPS D’ESTIU

Camps setmanals, de dilluns a divendres, durant les tardes (17h a 20h) i durant tot l’estiu per fer esport i nous amics. Camp Baby Gym ( 3 a 5 anys), Camp Multiesport (llit elàstic, parkour, skate, rollers, bmx…), Camp gimnàstica (mortals i altres acrobàcies, llit elàstic, ), Camp Cheerleading (gimnàstica, portés, tumbling…), Camp Skate i Camp Parkour. Inscripcions i més info a: esport@360extrem.com

VINE AMB EL TEU CLUB, ESCOLA, EMPRESA

Sessions d’entrenament, preparació de temporada, de diversió per passar-ho bé, sessions específiques de preparació física o circuits, team bulding, gimcanes,… per venir amb el club, amb la classe, empresa o grups grans.

Imatges