Descripció

Aparthotel situat al centre de Bellver de la Cerdanya, construït amb pedra i fusta, fet que li dona l’aspecte d’un refugi típic de muntanya, i envoltat pel fantàstic paisatge muntanyós dels Pirineus.
Instal·lacions i serveis:

Aparcament: disposem d’aparcament interior per un suplement de 5 €/nit.

Bressol: 4 €/nit.

Oci: piscina municipal a 400 m (oberta juliol i agost), zona de jocs.

Esports: tenim guardaesquís a la vostra disposició a l’aparthotel.

L’aparthotel Bellver disposa de 12 apartaments acollidors i amb diverses capacitats, que ofereixen un allotjament independent pensat per gaudir del nostre meravellós entorn natural.
Als apartaments hi trobareu cuina amb microones, nevera i rentaplats, i a la sala d’estar / menjador hi ha una TV i connexió wifi a internet. Alguns apartaments tenen llar de foc d’estil tradicional, d’altres tenen vistes a les muntanyes.

Al costat de l’aparthotel Bellver hi trobareu un altre allotjament: els dos apartaments Cal Duran, amb una capacitat de fins a 6 persones.
Aquests apartaments disposen de cuina amb microones, nevera i rentaplats, i a la sala d’estar / menjador hi ha una TV i connexió wifi a internet. Alguns apartaments tenen llar de foc d’estil tradicional, d’altres tenen vistes a les muntanyes. Aquests dos apartaments disposen de rentadora i planxa.

Imatges