Descripció

Càmping La Rueda va obrir les seves portes a l’estiu de 1965. Empresa de caràcter familiar, en aquests moments ja som la 3a generació que vetllem cada dia per a mantenir aquesta il·lusió de tants anys.

La nostra situació és privilegiada. Estem a la Costa de Barcelona, abrigallats pel Mar Mediterrani, entre Barcelona i Tarragona (ambdues a només 50 km.). Només 100 metres ens separen d’una assolellada platja de sorra fina, molt plana, ideal pels nens i protegida amb espigons que permeten també la pesca amb canya. Els voltants ofereixen excel·lents possibilitats per a les excursions, senderisme, mountainbike, la hípica i golf, a més a més d’una variada oferta de centres de diversió.

Els oferim totes les qualitats d’un càmping de 1a categoria en un ambient tranquil, familiar i confortable. A casa nostra gaudirà d’una magnífica piscina, un snack-bar, un supermercat i la resta de serveis d’un càmping de 1a categoria. Amb el recolzament de més de 50 anys d’experiència, el Diploma Turístic de Catalunya i les recomanacions de diversos Clubs de campistes i caravanistes.

L’any 2011 se’ns va atorgar el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) que reconeix la nostra tasca en la gestió de la qualitat per a poder-li ofrerir tot el que vostè es mereix.

I desde 2017 tenim la Certificació Internacional BIOSPHERE que es basa en els principis de sostenibilitat i millora continua. Ens ajuda a dissenyar un nou model de turisme no agressiu, satisfaent les necessitats actuals dels nostres clients i usuaris, sense comprometre a les futures generacions. Aquesta certificació garantitza un equilibri adequat a llarg termini en tots els àmbits de la sostenibilitat econòmica, socio-cultural i mediambiental d’una Destinació.

Video