Descripció

La Cripta Gaudí declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO el juliol de 2005, està situada dins la Colònia Güell, una colònia tèxtil plena de sorpreses a tan sols 20 minuts de Barcelona.

La Cripta és l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família i obra on el genial arquitecte del modernisme català Antoni Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques.

Al mateix temps de contemplar l’obra de Gaudí, la Colònia Güell ofereix al visitant la possibilitat de recórrer els carrers contemplant les construccions modernistes més significatives de la vida de la colònia i de gran interès arquitectònic. A més, es pot visitar el Centre d’Interpretació, ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, que disposa d’una exposició permanent per entendre el conjunt de la colònia i l’església en particular.

Ara la visita guiada a la Colònia Güell inclou també la visita al “jardí de Gaudí’’.

Situat en la part posterior de la Cripta, aquest jardí alberga una exposició de tots aquells elements amb els quals Gaudí pretenia continuar la construcció de l’església però que mai van arribar a ocupar el seu lloc degut a la paralització de l’obra.

Adults: Entrada+audioguia: 10 € / Visita guiada: 13 €

Majors de 65/Estudiants/Joves:  Entrada+audioguia: 8 € / Visita guiada: 10,20 €

Imatges