Descripció

Una casa històrica
Un lloc únic amb molta història
“Es castell” és una casa senyorial fortificada datada de l’any 1600 i que es va construir dins dels límits d’un recinte emmurallat del segle XIV. En un principi va funcionar com un centre productiu medieval d’oli.
Originalment propietat de Guerau de Peguera, un polític, militar i capità de la Coronela de Barcelona a la fi del segle XVII. Nominat en 1710 pel rei Carles III de França com a Marquès de Foix i conegut també com el Baró de Rocafort. En 1704 el seu fill Antoni de Peguera i Aimeric, ambaixador del Rei Carles III, va signar amb Anglaterra el Pacte de Gènova contra interessos del Rei Felip V d’Espanya, la qual cosa li va conferir una
certa importància dins del context històric de l’època.
Aquesta casa, avui catalogada com a patrimoni històric municipal i coneguda com
“Es castell”, va ser adquirida en 1906 per particulars que van realitzar diverses excavacions amb la finalitat de localitzar documentació i objectes de valor dins del recinte.
Aquesta cerca va deixar com a record un conjunt d’importants passadissos de valor històric en els subterranis de la finca.
​Des de l’any 2002 aquesta edificació va ser restaurada i transformada en un lloc de descans i tranquil·litat per als seus hostes.
A la comarca de l’Alt Penedès, una de les zones vinícoles més importants del país i a 13 Km de Vilafranca del Penedès, “Es castell” està situat a Torrelles de Foix, un tranquil poble amb moltes fonts naturals i rutes per a caminar.

· Amplis espais per a gaudir dels jardins exteriors
· Un lloc ideal per a descansar en plena natura
​· Relax a molt poca distància de Barcelona i de platges

Imatges