Descripció

El Griu, cura i salut per a les teves mascotes

Som dos companys i amics, amants de la natura i els animals, que volem gaudir de la nostra professió al nostre petit país. Aquesta professió és vocació, dedicació i molta implicació personal. L’essència de l’Hospital Veterinari El Griu són la proximitat i la professionalitat, en un ambient familiar, amb l’objectiu d’oferir el millor servei i el millor assessorament individualitzat per a la teva mascota.

Qualitat dels nostres serveis

Aspirem a obtenir l’acreditació oficial de clínica CatFriendly® que atorga la Societat Internacional de Medicina Felina (ISFM, en anglès) i que garanteix les millors condicions dels serveis per als teus felins. Disposem d’una entrada i una sala d’espera separades per als gats, de manera que no s’estableix contacte visual amb els gossos, i d’una consulta i una sala d’hospitalització exclusives.

Experiència i especialització

El personal de l’hospital està format per veterinaris i tècnics especialitzats en la cura d’animals exòtics i amb molta experiència a l’hora de tractar les diferents espècies. Així mateix, la clínica disposa d’instal·lacions equipades amb tecnologia d’última generació per a proporcionar els millors serveis a aquests pacients tan especials.

Telèfon Urgències 00376691023

Imatges