Descripció

L’autèntica cuina al forn de llenya

Benvinguts al nostre restaurant, un espai gastronòmic únic on podràs gaudir d’una experiència culinària inoblidable. Al nostre establiment, t’oferim una ampla selecció de plats exquisits elaborats amb ingredients de qualitat i una gran passió per la cuina. Des dels nostres aperitius fins als nostres postres, cada plat està dissenyat per sorprendre els teus sentits i deixar-te amb un sabor de boca memorable.

A més, el nostre restaurant ofereix un ambient acollidor i agradable, ideal per a tot tipus d’ocasions, des de dinars en família fins a sopars romàntics. A més, disposem d’una carta de vins cuidadosament seleccionada que complementa perfectament la nostra oferta gastronòmica.

Deixa’t sorprendre per al varietat del nostre menú, fusió de cuina catalana i italiana, ben aprop teu, a Vilanova i la Geltrú.

Les nostres experiències gastronòmiques

Ens apassiona la cuina i creiem que la gastronomia és una forma d’explorar la cultura, la història i les tradicions de diferents llocs del món. Per això, Espai de la Carme és un espai per als amants de la cuina i de la beguda, on podràs trobar un bon moment per a les teves aventures culinàries.

Cada menú ha estat dissenyat cuidadosament pel nostre equip de cuiners i consta d’una selecció de plats creatius i saborosos, elaborats amb ingredients frescos i de primera qualitat.

Els nostres ingredients

Al nostre restaurant, ens enorgullim d’utilitzar només els ingredients més frescos i de alta qualitat per crear els nostres plats. Des de les verdures i fruites de temporada fins als talls més fi ns de carn i peix, ens assegurem que cada ingredient sigui seleccionat cuidadosament per garantir el sabor i la qualitat dels nostres plats.

Treballem amb proveïdors locals per obtenir els ingredients més frescos possibles i ens assegurem que els nostres productes siguin sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. També col·laborem amb petits productors i agricultors per oferir una selecció única d’ingredients que no trobaràs en cap altre lloc.

Imatges