Descripció

L’exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann treballa per a difondre el patrimoni cubellenc i el Fons de Charlie Rivel i el Fons de Paulina Schumann.

Vine a descobrir virtualment la col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. Entre altre material, a l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups.

Durant l’any hi ha disponibles altres activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i Paulina Schumann. Informa’t, al bloc de l’exposició http://charlierivel.cubelles.cat o a l’espai de l’agenda de la web municipal: www.cubelles.cat .  Vine a Cubelles i visita l’exposició d’en Charlie Rivel, i posa’t a la pell dels artistes de circ.

Imatges