Descripció

Finques Costa Daurada   de Cubelles neix a l’any 1980. Som una empresa de caràcter familiar que al llarg d’anys d’exercici professional ens hem convertit en una agència immobiliària i asseguradora amb una clara vocació de servei respecte als nostres clients. Som un equip jove i dinàmic amb una amplia experiència professional i prestigi a la zona de Costa Daurada , especialment a les localitats de Cubelles, Cunit, Segur de Calafell i Vilanova i la Geltrú, on la nostra solidesa ens ha portat a aconseguir una àmplia quota de mercat.

Durant tots aquests anys ens hem dedicat a la comercialització i venda d’habitatges -tant d’obra nova com de segona mà- alhora que facilitem habitatges de primera o segona residència gràcies a la situació privilegiada de tenir les nostres oficines a una població costanera.

Disposem d´una àmplia cartera de pisos, cases, locals, apartaments, parcel·les, tant nous com de segona mà i si en qualsevol moment no el tenim, ens assegurem de buscar-lo i trobar-lo a un preu just.

Ens trobem en un negoci on els nostres clients guanyen en qualitat de vida i ens confien els seus estalvis perquè els dipositem en els seus somnis. És per això que el nostre personal familiar té la qualitat i professionalitat suficients per aconseguir-ho amb escreix.

Imatges