Descripció

EL TEMPLE DEL ROCK&ROLL

Hollister bar és un lloc on es pot gaudir de menjar i beguda, generalment tapes i entrepans, mentre s’escolta música en viu d’estil rockabilly. El rockabilly és un gènere musical que va sorgir en la dècada de 1950, que combina elements del rock and roll, el country i el rhythm and blues. Els clients poden esperar un ambient divertit i animat, amb música en viu tocant regularment. Tenim una decoració temàtica relacionada amb la música i la cultura rockabilly en el bar.
A més de la música en viu i el menjar i beguda, el bar rockabilly també oferim un ambient únic i temàtic, que reflecteix l’estètica i la cultura del rockabilly. Això inclou elements com a pòsters de bandes i artistes de rockabilly, roba d’època, cotxes antics, motos i altres adorns. Els clients poden esperar veure a persones vestides amb roba d’estil rockabilly, com a vaquers ajustats, camises de mezclilla, sabates de taló alt i pentinats exagerats.
Tambien organitzem sortides amb moto els diumenge amb rutes pels voltants i visites a altres bars rockers i fins i tot hi ha més… t’oferim cursos perquè aprenguis a ballar Swing (El ball swing és un estil de ball alegre i social, originat en els anys 30 i 40, es balla amb música swing. Inclou estils com el lindy hop i el balboa, es balla en parella i és molt divertit).
La música en viu en el bar pot incloure bandes de rockabilly, però també pot incloure bandes de rock and roll, blues, country i altres gèneres relacionats. Els clients poden ballar i gaudir de la música en viu mentre gaudeixen del seu menjar i beguda.
En resum, Hollister Bar és un lloc divertit i animat on es pot gaudir de menjar i beguda, mentre s’escolta música en viu d’estil rockabilly i es gaudeix d’un ambient temàtic relacionat amb la cultura rockabilly.

L’hamburguesa americana Hollister és el símbol del menjar ràpid als Estats Units, i és estimada pel seu sabor deliciós i la seva combinació perfecta d’ingredients. La nostra hamburguesa americana Hollister és especialment deliciosa, ja que està feta amb carn d’alta qualitat i és cuita a la perfecció per a donar-li aquest sabor a la graella únic. A més, està plena d’ingredients frescos i saborosos, com a enciam, tomàquet, ceba i formatge cheddar. Si estàs buscant un menjar ràpid que et deixi amb un sabor increïble en la boca, llavors la nostra hamburguesa americana és l’opció perfecta per a tu. No esperis més, vine i prova la nostra hamburguesa americana super bona avui mateix!

Els concerts al Holliester Bar són com una festa en l’infern! L’ambient és calent, el ritme és ràpid i la música és al·lucinant. La gent està ballant i cantant a tot pulmó, i l’ambient és tan divertit com l’infern. Els músics suen com si estiguessin en un sauna mentre toquen les seves guitarres i bateries amb tanta energia que sembla que explotaran. És com si el temps s’hagués detingut en els anys 50 i tots estiguessin gaudint d’una gran festa de rock and roll. No et perdis un d’aquests concerts si tens l’oportunitat!

Imatges