Descripció

Gaudeix de la natura, la gastronomia i activitats, tot l’any, en un hotel amb personalitat.

Al bell mig del preservat poble d’Ordino, envoltat de jardins i muntanyes, a només 15 minuts del centre comercial d’Andorra La Vella, i a tocar dels 3 dominis esquiables del Principat, trobem l’emblemàtic l’HOTEL COMA.
Presumiblement, la “FONDA COMA” ja existia a Ordino a la fi del segle XIX en mans de Bonaventura Coma Riba i la seva esposa Maria Antònia Pintat Moles. En Bonaventura era, alhora, hostaler, pagès, traginer i molt bon negociant. També feia de guia als viatgers que venien a Andorra o els barcelonins que pujaven ocasionalment a caçar. El 1913 en Bonaventura Coma Pintat, fill d’aquets primers, i casat amb Maria Coma Areny van fer-se càrrec de la fonda i posteriorment al 1932 van fundar “l’Hotel de Bonaventura Coma” al Camp de la Tanada. Més tard, l’edifici deteriorat es va derruir per tornar alçar-lo de nou al mateix indret. La pubilla de Cal Ventura, Na Mercè Coma Coma amb el seu marit Josep Riba Babot, que tingueren quatre fills: Mercè, Eva, Eduard i Josep Maria, van assumir la direcció del nou “HOTEL COMA” inaugurant-lo l’11 de Desembre de 1976. I ara en Josep Maria és qui, apassionadament, està al cap davant del dia a dia de l’establiment.
L’Hotel, situat al peu del pic del Casamanya, és perfecte per a passejades i sortides a la natura, i sobretot per a a desconnectant en aquesta essència  hospitalària i familiar que impregna cada racó. Vistes infinites on trobar inspiració. Un entorn preservat i en equilibri (Reserva de la Biosfera), on els productes, la gastronomia i la població local son els protagonistes. Tot plegat, un ecosistema valuós a conservar i un espai on viure una experiència única que s’adapta, sense complicacions, al què estàs buscant.
WhatsApp + 376 662 266
Habitació doble des de 80€

SERVEIS

Pagament amb targeta
Cancel.lació gratuïta (fins 48h. antel.lació)
Sala d’estar amb Llar de Foc
Terrasses
Jardins
2 bars i 3 restaurants
Ascensor i habitacions/espais adaptats mobilitat reduïda
Habitacions familiars i bressols disponibles
Piscina exterior
Piscina Coberta, gimnàs i zona relax (pagament)
Pista de Tennis exterior
 Pista poliesportiva exterior
Mini Golf
Gaurda esquís
Parking
Garatge cobert (pagament)
Punt càrrega cotxe elèctric
PetFriendly
Bikefriendly (guarda bicis i taller)

Imatges