Descripció

Hotel familiar a Puigcerdà

L’Hotel del Prado és un hotel familiar i acollidor situat a 5 minuts del centre de Puigcerdà, la capital de la Cerdanya, en el Pirineu de Girona a tocar de França

El nostre Hotel està obert tot l’any i disposa d’una amplia oferta d’habitacions: habitacions familiars, suites, comunicades, dobles, individuals i accessibles per a persones amb discapacitat.

El nostre Restaurant a Puigcerdà ofereix exquisits plats representatius de la cuina catalana combinant tradició i modernitat.

L’Hotel està rodejat d’una gran zona enjardinada amb taules i cadires y un parc infantil. En el mateix espai exterior trobareu una acollidora zona d’Spa, piscina climatitzada oberta tot l’any i pista de tenis a disposició dels nostres clients

La nostra privilegiada ubicació permet als nostres visitants realitzar tot tipus d’activitats lúdiques i esportives: rutes de senderisme, BTT, esquí, descobrir els bonics pobles de la  Cerdanya i optar a serveis com: el lloguer de bicicletes, forfaits d’estacions d’esquí, descomptes en green fees a camps de golf, entre altres.

Imatges