Descripció

Un hotel cèntric a Escaldes-Engordany

Ideal per a les famílies. Pensat per a elles i per a tot aquell que busqui un hotel on tot estigui a mà: les compres, la diversió i les ofertes lúdiques d’Andorra.
L’Hotel Prisma, a Escaldes-Engordany, es troba a penes a una poma de la Avinguda Carlemany, el principal eix comercial i vertebrador d’Andorra. L’hotel està a 5 minuts a peu de la Illa Carlemany, un dels principals centres comercials i lúdics d’Andorra, i a 5 minuts a peu del centre termal Caldea.
L’Hotel Prisma és el paradís de les famílies: disposa d’habitacions i suites per a dues persones… tres, quatre i fins a set! persones. Les habitacions familiar superior compten amb dos dormitoris, dos banys, 60 m² i capacitat per a un màxim de 7 persones.
Amb una relació qualitat-preu fantàstica, l’Hotel Prisma disposa de 55 habitacions de diferents mesures i capacitats, pizzeria pròpia, gimnàs, guardaesquís, connexió wifi en tot el recinte, pàrquing privat, punt de càrrega per a cotxes elèctrics (preu del KW a 0.38€), sala de lectura i xemeneia, entre altres facilitats.

Imatges