Descripció

Si una cosa defineix el nostre hotel, són les vistes als quatre punts cardinals. La Serra del Cadí, la vall ceretana i les muntanyes pirinenques, en les diferents orientacions.

Per a maximitzar la experiència recomanem triar les habitacions Superior, Junior Suite i Premium. A part de ser completament reformades, tenen un gran finestral als peus del llit i també tenen vista des del bany.

Tenim una amplia varietat d’habitacions, des de la sublim habitació Premium amb Jacuzzi privat, passant per la Superior amb banyera d’hidromassatge i Junior Suite, totes aquestes a la zona ja reformada, així com les habitacions bàsiques i quàdruples en la zona més econòmica. Totes habitacions són exteriors i amb vistes a les muntanyes.

Des de l’any 2008 la nostra major demanda energètica, la calefacció, funciona amb estella de fusta, neutra en emisions de CO2 a l’atmosfera. Des de 2017 electricitat 100% verda certificada i carregadors per a Vehicles Elèctrics (consulti’ns condicions de càrrega). Des de juny de 2022 el 80% de l’electricitat és de producció fotovoltàica pròpia.

L’Hotel Mirador està envoltat de magnífiques excursions a llacs i altres llocs d’interès, són fàcils i ben senyalitzades. Per a qui vulgui reptes, també hi ha recorreguts més exigents.

Si vol que l’ajudem a triar l’habitació més adeqüada per a les seves necessitats, no dubti a contactar-nos. Rebrà l’assessorament de primera mà i les millors condicions possibles per a la seva estada.

També li agraïrem qualsevol suggerència que ens vulgui fer!

No oferim només habitacions, tenim molt d’espai per a que l’estada sigui més confortable.

Exterior
  • Aparcament exterior gratuït per a tots els clients
  • Dos carregadors elèctrics fins a 22 kW
  • Jardí amb jocs infantils
  • Piscina d’estiu
Interior
  • WiFi gratuït
  • Bar
  • Restaurant

Imatges