Descripció

Davant de la platja de la Pineda trobaràs aquest parc urbà de 2’5 hectàrees, un espai ideal per gaudir del paisatge i la natura en una situació privilegiada, a primera línea de mar. El Parc del Pinar de Perruquet està inspirat en els principals elements de la natura: el vent, la llum, l’ombra, la terra i l’aigua.

Al Parc es pot veure aquesta força de la natura al llarg dels anys amb els pins pinyoners del pinar centenari i on pots trobar també una pèrgola que té un moviment sinuós en funció del vent dominant i la font lluminosa ornamental. L’aigua del mar i l’aigua del parc ens obsequien amb una sensació d’equilibri i benestar.

El Parc del Pinar de Perruquet és una paleta dels colors del bosc. Els verds, marrons i ocres et transportaran a l’experiència visual de la vegetació i les formes sinuoses dels bancs, dels paviments i de les bardisses dibuixen sempre corbes orgàniques, acompanyades de flors.

Passeja per sota de la imponent pinassa i deixa’t emportar per la brisa del mar mentre els nens es diverteixen fent una remullada a l’estany o es gronxen al parc infantil.

Imatges